Bude? Nebude? / Will be? Won’t it?

posted in: HOME | 0

Bude? Nebude? My doufáme, že ano, byť zatím rozdané karty moc nadějně nevypadají…

I přesto že vyhlídky nejsou prozatím moc pozitivní na letošním NTEY DF usilovně pracujeme. Pevně věříme, že jak jsme loňskou festivalovou sezónu ukončili (nejenom v ČR, ale možná i v celé Evropě), tak doufáme že ji letos zahájíme (přeci jen NTEY festivalovou sezónu u nás už tradičně několik let startujeme).

Jsme pevně rozhodnutí NTEY uskutečnit a náš festival bude pro všechny tzn. nebudeme vyžadovat povinnost očkování proti pičiviru nebo snad nesmyslný a naprosto nelogický negativní test.

Pomalu, ale jistě přátelé přestavujeme letošní kapely a pracujeme na novém merchandise, kterému bude vévodit náš dvorní maskot Zlovejr alias HoGo FoGo Bubo Bubo.

Těšíme se na vás a držte se přátelé. Tahle sračka snad brzy skončí a my se znovu uvidíme pod pódiem nejen naší grind/death metalové veselice.

Váš NTEY Team

Will be? Won’t it? We hope so, even though the cards dealt so far don’t look very promising …

The future is not very positive yet. We are working hard on this year’s NTEY DF. We believe that as we ended last year’s festival season (not only in the Czech Republic, but perhaps in the whole of Europe), we hope to start it this year.

We are the decision to make NTEY and our festival will be for everyone. We will not require the obligation to vaccinate against shitvirus or perhaps a meaningless and completely illogical negative test.

We are slowly but surely introducing this year’s bands and working on new merchandise.

We look forward to seeing you friends. This shit will end soon and we will see each other again under the stage not only of our grind / death metal party.

Your NTEY Team